Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

L’infantil del CB Motorisa Porreres jugarà el campionat de Balears

L’equip infantil masculí del Club Bàsquet Porreres s’ha guanyat el dret a participar en el Campionat de Balears que es disputarà a Inca el cap de setmana del 19 al 21 de maig, en quedar segon classificat en el Campionat de Mallorca jugat aquest passat cap de setmana a Palma.

El Campionat de Mallorca, que es juga en format lligueta (tots contra tots), començà molt bé per l’equip del Pla. La victòria (95-81) en el primer partit amb el Sant Josep A deixava clares les intencions i bon estat de forma de l’equip, ja que els dos partits de la lliga regular havien acabat amb victòria dels palmesans.

El segon partit amb La Salle acabà amb derrota clara. A pesar de lluitar en tot moment la realitat demostrà que els amfitrions estan “un escaló per damunt” la resta de participants De fet, en aquest sentit no hi va haver sorpreses i es proclamaren campions de Mallorca de forma contundent.

Així, la segona plaça del campionat que donava dret a participar en el Campionat de Balears on competiran amb el millor equip d’Eivissa i el de Menorca, es jugava a cara o creu entre el CB Motorisa Porreres i el Bàsquet Manacor. Partit molt disputat que acabà amb victòria dels porrerrencs 59-72.

El director tècnic del club, Llorenç Mestre, destaca el bon paper de l’equip i valora especialment el fet que per primera vegada un equip masculí del CB Porreres es classifiqui pel Campionat de Mallorca i ara també pel de Balears. “Aquest èxit és en bona gràcies a la col·laboració establerta amb els companys del CB Campos. Estem convençuts que la unió d’ambdós clubs donarà, amb el temps, molts bons resultats i aquest equip ja n’és una mostra”

L’equip està format per Lluís Melià, Sebastián Chacin, Jaume García, Sebastià Mas, Miquel Escales, Marc Polonyi, Baltasar Nicolau, Gerard Nigorra, Jaume Garcias, Alex Mora, Nadal Mestre, Damià Veny, Sebastià Roca i Pau Mora. .

Equip tècnic: Cristian Martínez, Llorenç Mestre. Delegats: Miquel Nigorra, Tonina Nicolau.

Back To Top