Skip to content
PetraPolitica

Presentada la llista d’EL PI encapçalada novament Salvador Femenias

Salvador Femenias ha presentat la llista d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a Petra per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. “Hem fet molta feina i hem millorat molt el poble de Petra durant aquests quatre anys”, ha assegurat.

Femenias, que ha estat batle durant tota la legislatura, ha explicat que han conformat una llista de gent feinera, que estima Petra per davant de tot i que volen continuar posant les bases del futur del municipi. “Tenim un grup amb experiència i amb vocació de servei. Volem continuar millorant Petra i la vida de tots els petrers i petreres”.

Segons Femenias “Petra és un poble viu i gràcies a la feina dels regidors hem dinamitzat els joves, les entitats locals, gent gran, cultura i, sobretot també hem fet un esforç molt gran per arreglar els problemes de fuites d’aigua del poble”.

Han participat en l’acte el candidat al Govern de les Illes Balears, Josep Melià, i el número dos i tres de la llista del Consell, Magdalena Vives i Jaume Monserrat.

Back To Top