Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Després de l’èxit de l’any passat Lloret prepara la segona edició d’ArtVent

artventlloret

Enmarcat dins del programa de la Fira de Maig, els dies 13 i 14 de maig, l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre presenta la segona edició d’ArtVent. Una cita amb l’art, la cultura i el patrimoni d’aquest poble.
Els dies 13 i 14 de maig, dins de les parets del Convent de Lloret de Vistalegre, del qual se’n recuperà la volumetria original l’any passat i el qual guarda una part important de la història del municipi, tindrà lloc aquesta segona mostra d’art. L’edició d’enguany torna a comptar amb artistes de renom, amb reconeixements nacionals i internacionals i artistes locals.

Cartell ArtVent

La mostra contemplarà diferents disciplines: fotografia, escultura, ceràmica, pintura, instal·lació i dibuix entre altres. També música i petites actuacions en directe.

Després de l’èxit de l’edició anterior tornem a comptar amb alguns artistes que varen participar al primer ArtVent com Nando Esteva, Mar Sureda, Ana Susilla, Rafel Perelló, Rafel Beltran i el CEIP Antonia Alzina. A aquests s’incorporen altres com Irene Pascual, Patrick Morarescu, Miquel Segura, Tià Zanoguera, Maria Antònia Gomila, Pau Caracuel, David Sagarzazu, Matheu, Eva Hermida, Antonio Herreros, Vero Gil, Albert Comas, Georgina Gamundí i Raquel Cunill.

A aquesta mostra d’artistes tan diversos en disciplines i estils s’afegirà la música en viu de Jazz grup, el dissabte a partir de les 20.30h. També l’espectacle de dansa «Saïdia» el diumenge a les 12:30h al Claustre.

La inauguració serà el dissabte 13 de maig a les 18:45h i romandrà oberta fins el diumenge 14 de maig a les 14h.

Back To Top