Skip to content
ActualitatPorreres

Les matemàtiques omplen Porreres

matemàtiques porreres

La Festa de les Matemàtiques ompli tots els racons de Porreres. Ahir dissabte l’IES Porreres va acollir una nova edició de la Festa de les Matemàtiques, la número onze.

Aquesta activitat organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques és oberta a tots els centres de les Illes. Va adreçada a alumnes de 1r i 2n d’ESO. Així un cop arribats a Porreres, els alumnes dels centres inscrits, van fer una prova individual, a l’IES, i altres proves en grup, una gimcana matemàtica. Amb aquesta darrera activitat van poder descobrir els aspectes matemàtics amaga Porreres.

porremates
Els nins i nines de primer i segon d’ESO realitzaren una gimcana per Porreres. Foto: @SMBXEIX

Segons els organitzadors aquesta festa “té com a objectiu principal aconseguir que els estudiants experimentin les matemàtiques fora de l’aula, s’adonin de la importància que tenen en la vida quotidiana i adquireixin seguretat i confiança en les capacitats pròpies”.

La jornada va acabar amb una xerrada de Pere Estelrich titulada ‘No és màgia, són matemàtiques’.

Ara, els alumnes guanyadors de Segon d’ESO representaran les Balears a la XXXIII Olimpíada Matemàtica Nacional Junior que se celebrarà a Tenerife a finals de juny de 2023. I els alumnes guanyadors de 1r d’ESO representaran les Illes Balears a l’Olimpíada Matemàtica Nacional Junior de 2024.

Back To Top