Skip to content
ActualitatAlgaidaMontuïri

Algaida i Montuïri contra el càncer

CaminadaContra Càncer Montuïri

El passat dia primer de maig les associacions Contra el Càncer d’Algaida i Montuïri organitzaren caminades populars per tal de recaptar doblers per a la causa solidària.

A Montuïri, amb més de 150 inscrits la sortida fou fins a la finca d’Alcoraia. Allà els assistents dinaren al costat del pantà considerat l’inici del torrent d’Alcoraia o Pina en la seva denominació ja dins el municipi d’Algaida. La recaptació de la caminada fou de 1.100 euros. Des de l’organització han manifestat el seu agraïment als propietaris de la possessió d’Alcoraia i a l’empresa porrerenca, Agromart i a l’Ajuntament de Montuïri i als membres de Protecció Civil.

A Algaida la II Caminada Solidària va recaptar 1.200 euros que també aniran a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer Illes Balears.

A Algaida foren quasi 300 les persones que feren donacions. A més de la caminada també hi hagué activitats infantils a plaça.

Des de l’Associació algaidina també volgueren agrair la col·laboració de Protecció Civil d’Algaida, la Policia Local i l’Ajuntament.

Back To Top