Skip to content
ActualitatSant Joan

La Fira de Sant Joan arriba a la 31a edició aquest cap de setmana

La Fira de Sant Joan arriba diumenge a la seva 31a edició. És una mostra que, segons ens explica el regidor de Fires i Mercats, Josep Bauzá, “és una de les activitats més importants del nostre municipi juntament amb les festes patronals”.

El municipi del Pla acollirà activitats relacionades amb la fira tot el cap de setmana en un extens programa de divendres dia 28 a diumenge 30 d’abril.

El regidor explica que la Fira de Sant Joan necessita “d’una innovació constant per donar-li trets diferencials, ja que avui en dia hi ha moltes fires de múltiples temàtiques a tot arreu”.

En aquest sentit, i per tal de fer-la més atractiva, explica Bauzá que “hi podem trobar productes artesanals fets de vidre, fang, bijuteria, entre altres destaca la presència de gent jove”.

A la mostra destaca la participació del sector agrícola, ramader, industrial, artesanal i comercial. “La mostra agrícola i ramadera és rellevant. Hi haurà maquinària, productes agrícoles, plantes ornamentals i animals”. Així mateix, afegeix que “les nostres associacions culturals i esportives donam a conèixer les seves activitats”.

Pel que fa al caire gastronòmic destaca “les panades, coques, oli, embotits entre altres productes típics”.

Quant a les activitats paral·leles, Bauzá apunta a “les mostres de bike trial del dissabte de matí, d’Agility pista i circuits per habilitats de cans o la de tall amb motoserra també de dissabte capvespre”.

El regidor aprofita per fer una convidada: “Aquest cap de setmana el poble de Sant Joan està en fira i des de l’Ajuntament voldríem convidar tota gent del poble i fora del poble que venguin a gaudir d’unes mostres i activitats agradables”.

Back To Top