Skip to content
Maria de la SalutPolitica

Rafel Aulet aspira a la batlia de Maria pel PSOE

Rafel Aulet Maria de la salut

Rafel Aulet ha presentat la seva candidatura a la batlia de Maria de la Salut pel PSOE. Ho va fer acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, qui assenyalà que Aulet “serà el pròxim batle de Maria, el poble es mereix un batle socialista”. La secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, també va ser-hi present.

Aulet va agrair a l’Agrupació Socialista de Maria de la Salut “el seu suport” i declarà que afronta el repte “amb il·lusió i orgull”.

Rafel Aulet també afegí que “tenim un bon projecte i un gran equip. Entenem la política com una eina per millorar la vida de les persones”. I afegí que “treballarem perquè el Centre de Dia sigui una realitat. A més, tendrem especial cura pels nostres majors, perquè puguin rebre una atenció de qualitat, també impulsarem polítiques per reduir l’escletxa digital”.

Per la seva banda, Catalina Cladera, explicà que “fa falta un batle socialista com en Rafel Aulet perquè el poble avanci. Per exemple, amb les normes subsidiàries, que són molt necessàries”. Mercedes Garrido comentà que “en Rafel és una gran persona que fa feina des del cor pensant en tots els mariandos i mariandes”.

Back To Top