Skip to content
PoliticaSant Joan

Hermosinda Mariño candidata a la batlia pel PP de Sant Joan

hermosinda mariño sant joan

El Partit Popular ha presentat a Hermosinda Mariño com a candidata a la batlia de Sant Joan. La popular va estar acompanyada per la presidenta del PP de Balears, Marga Prohens, el president insular, Llorenç Galmés així com simpatitzants del partit i membres de la Junta Local a qui ha agraït la confiança per a encapçalar la llista del Partit Popular del municipi.

Mariño aprofità l’acte per presentar també a les persones que integren la llista electoral que lidera de cara els comicis del pròxim 28 de maig amb Biel Bauzà, de 46 anys i advocat, com a número dos. La popular ha conformat “un equip que combina veterania amb joventut. És un equip fort i unit amb moltes ganes de fer feina i de dur el canvi a Sant Joan”.

En la seva intervenció, la candidata municipal assenyalà que “volem un poble viu on els majors i els joves es sentin representats, amb un bon manteniment dels carrers i camins rurals i equipaments municipals”. També es va comprometre a “millorar el parc infantil i a trobar un casal pels joves”.

Back To Top