Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Espectacular accident a Maria en trabucar una ambulància amb tres persones majors

Accident a Maria

Just a l’entrada de Maria de la Salut una ambulància procedent de l’Hospital d’Inca i que duia tres pacients majors del poble ha trabucat de manera espectacular. L’accident no ha tengut cap classe de conseqüència pels tres veïns de la localitat que han pogut sortir pel seu propi peu de l’ambulància.

Qui sí que ha resultat ferit lleu, en un canell, ha estat el conductor del vehicle. El fet que hagi estat un vehicle d’emergències ha provocat el desplaçament d’altres vehicles de les mateixes característiques i d’una patrulla de la Guàrdia Civil a més de la ràpida intervenció de la Policia Local de Maria de la Salut.

Els tres veïns que venien d’Inca de fer-se unes proves a l’hospital comarcal han pogut ser traslladats a casa seva sense cap problema més enllà del pertinent ensurt.

Jaume Ferriol, batle de Maria, ha assenyalat que “per sort l’accident ha resultat més espectacular pel fet de veure una ambulància bolcada enmig de la carretera d’accés al poble que no per la gravetat de l’accident”.

Després d’una hora de tallar la carretera i desviar el trànsit per la ronda s’ha pogut restablir la circulació en aquesta via d’entrada a Maria.

Accident a Maria
L’accident ha mobilitzat altres ambulàncies i agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil.
Back To Top