Skip to content
PoliticaPorreres

MÉS per Porreres presenta la seva candidatura davant 300 persones

MÉS per Porreres presentà dissabte la candidatura encapçalada per Tià Lliteres i que “ara més que mai, pot fer realitat el canvi que necessita Porreres”.

Tres centenars de veïnats s’acostaren al pati del CEIP Climent Serra i Servera per conèixer i donar suport a la llista electoral de MÉS per Porreres, encapçalada.

Com ja comença a ser habitual és habitual els assistents “vàrem poder gaudir d’un excel·lent dinar de sopes seques, i d’unes delicioses postres, tot cuinat per la gent de la pròpia Assemblea de MÉS”.

Després de presentar un per un cada candidat, Tià Lliteres destacà que “d’aquí a 5 setmanes, farem possible aquest canvi cap a millor, per obrir nous camins i fer entrar aire fresc a la Sala. Nosaltres no hi tenim res a perdre, i sí que hi tenim molt per guanyar, però sobretot qui hi ha de guanyar és la gent de Porreres. Ho hem vist aquests darrers anys: hem marcat la iniciativa, hem anat per davant i hem demostrat que sabem fer feina de forma constructiva i sense esperar res a canvi”.

Va acabar la seva intervenció dient que “vull ser el batle de tothom, i dedicar-me en exclusiva a Porreres, perquè bé s’ho val. Confiau en nosaltres perquè no vos en penedireu: ho notam, ho percebem, ha arribat l’hora d’un canvi cap a millor, ara més que mai, amb tu, guanyarem!”.

L’equip està conformat per porrerenques i porrerencs compromesos amb el nostre poble, de totes les professions i sectors, amb les maletes carregades d’il•lusió i un sol objectiu: ser el canvi, ser l’aire fresc, fer-ho realitat!

El candidat també va fer esment al fet que el jove porrerenc Moha Raissi en un principi havia de formar part d’aquesta llista electoral però que per motius de nacionalitat, no ha estat possible. Tot i això, el destacat atleta forma part del nostre equip de l’Assemblea de MÉS a Porreres.

A l’acte hi assistiren el candidat de MÉS a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, els candidats a diputats Marta Carrió i Joan Collet, entre altres membres de MÉS per Mallorca.

Les 23 persones que conformen

LLISTA ELECTORAL DE MÉS PER PORRERES 2023

  1. Sebastià Lliteres Lliteres
  2. Marta Escoda Trobat
  3. Tomeu Garí Salleras
  4. Maria Vaquer Viedma
  5. Toni Sastre Bauçà
  6. Antònia Amengual Salleras
  7. Fèlix Amengual Barceló
  8. Aixa Leiva Julià
  9. Baltasar Ferrer Ballester
  10. Bàrbara Cortès Segura
  11. Maria dels Àngels Domínguez Barceló
  12. Bartomeu Sastre Martorell
  13. Maria Rosa Juan Moll
  14. Bartomeu Barceló Oliver
  15. Xisca Julià Móra
  16. Miquel Grimalt Melià
  17. Rosa Rotger Font
  18. Toni Gorrias i Duran
  19. Carme Marí Nadal
  20. Emilio Maya Barrantes
  21. Maria Juan Orell
  22. Miquel Morlà Vicenç
  23. Joana Mora Cerdà
Back To Top