Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Maria premia tres joves que excel·leixen en els seus àmbits professionals

Mariandos premiats

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i la Festa del llibre organitzada a Maria de la Salut. L’equip de govern municipal aprofità la jornada per retre homenatge a tres joves mariandos que han estat premiats recentment.
Els tres guardonats foren Maria del Mar Crespí Ferriol, Josep Genovard Oliver i Rafel Jordà Síquier. Cada un d’ells ha excel·lit dins el seu àmbit professional i han rebut la distinció de diferents guardons.
Jaume Ferriol i Bernat Quetglas, batle i tinent de batle de Maria de la Salut respectivament, van ser els encarregats d’entregar una distinció aquests joves que amb els seus mèrits acadèmics i professionals duen el nom del poble que els va veure néixer més enllà de Mallorca.

Les dades de cada un dels distingits són:


MARIA DEL MAR CRESPÍ FERRIOL
– Doctora de la UIB.
– Premiada per l’Associació Espanyola de Dret del Treball i de la SS per la millor tesi doctoral del 2022 pel treball «Incapacitat temporal i absentisme laboral: prevenció, control i retorn al treball».
– El premi el rebrà a Cuenca dia 25 de maig.

JOSEP GENOVARD OLIVER
– Alumne d’enginyeria telemàtica de la UIB i que fa feina a la mateixa UIB.
– Premiat pel Col·legi Oficinal de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicacions d’Espanya amb el primer premi pel treball de fi de grau «NFT per a la gestió de receptes mèdiques».
– Ja en el mes de gener, en Josep va rebre un premi de la Fundació Caixa d’Enginyers al millor expedient acadèmic del curs 21/22 del grau d’enginyeria.
– Dia 24 de març va rebre aquest premi a la Universitat Politècnica de Madrid.

RAFEL JORDÀ SÍQUIER
– Enginyer aeronàutic i fundador de l’empresa Open Cosmos, que es dedica a la construcció de nano satèl·lits.
– Premiat amb el premi Empresa 2023 de la Fundació Princesa de Girona per la «democratització» en l’accés a l’espai mitjançant el llançament de satèl·lits d’òrbita baixa.
– Va rebre el premi el passat mes de març a Valladolid.

Back To Top