Skip to content
CostitxPolitica

Antònia Llabrés candidata del PP a la batlia de Costitx

Antònia Llabrés candidata PP Costitx

El Partit Popular va presentar a Antònia Llabrés com a candidata a la batlia de Costitx. La popular va estar acompanyada pel president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés així com simpatitzants del partit i membres de la Junta Local a qui va agraïr la confiança per a encapçalar la llista del Partit Popular del municipi.

Llabrés va aprofitar l’acte per presentar també a les persones que integren la llista electoral que lidera de cara els comicis del pròxim 28 de maig amb Damiana Perelló, de 53 anys i empleada de la llar, com a número dos.

La popular ha conformat “un equip que combina veterania amb joventut i cares noves. És un equip fort i unit amb moltes ganes de fer feina”, ha destacat.

En la seva intervenció, la candidata municipal assegurà que “tenim clara la nostra prioritat i sou vosaltres. Volem escoltar-vos i que vos sentiu representats amb aquest projecte que està a peu de carrer i mira a tothom, des dels més joves fins als nostres majors”.

Back To Top