Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

Cap de setmana històric per a l’Algaida Vòlei Club

Festa grossa a Algaida. El club de vòlei del municipi ha aconseguit dues fites històrica.

L’equip infantil femení s’ha proclamat campió de Balears, fet que li dona dret a anar a jugar el campionat d’Espanya que tendrà lloc a Lugo.

Així mateix, les nines de l’equip juvenil han obtingut un lluitat i esperat ascens a la primera divisió.

CAMPIONES DE BALEARS

El campionat de les infantils va tenir lloc lluny d’Algaida on les graderies eren ben plenes del color blau de l’equip del Pla de Mallorca.

Després de proclamar-se campiones de Mallorca el passat cap de setmana, tenien un nou repte en el pavelló d’Alcúdia. La ciutat del nord acollí campionat de Balears Infantil Femení que organitzava la Direcció General d’Esports del Govern Balears amb col·laboració la Federació de Voleibol de les Illes Balears.

Els equips participants varen ser: C.V. Eivissa, C.V. Alaior, C.V. Mayurqa i Algaida V.C. Rosa.

La final pel campionat de Balears es disputà diumenge. S’enfrontaren, amb un gran ambient de públic al pavelló d’Alcudia l’Algaida V.C. Rosa i C.V. Mayurqa. El partit fou molt igualat i d’un gran nivell de voleibol per part dels dos equips. Les dues aficions animaren molt els seus equips, en el que va ser una gran festa. Les nines d’Algaida jugaren a un gran nivell i aconseguiren imposar-se per 3 sets a zero amb parcials 25-20, 25-17 i 25-19, aconseguint el títol de campiones de balears.

El trofeu fou entregat a l’equip per la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Maria Dolors Besné.

Aquest títol permet a les jugadores d’Algaida V.C. participar al Campionat d’Espanya Infantil Femení, que es celebra els propers 17, 18, 19, 20 i 21 de maig a la Ciutat de Lugo, com caps de sèrie. 

Per Algaida V.C. Rosa participaren: 1. Marina Manolache Pocoví 3. Rebeca Alexandra Puie. 5. Maria Vallespir Oliver. 6. Emma Sanchez Campins. 7. Adriana Ramos del Pino 10. Anna MArijke Riera Oliver. 11. Jule Katerina Diester. 12. Aina Mas Pizà. 15. Laura Pals 

1er Entrenador: Llorenç Vallespir Munar 2n Entrenador: Francisca Pocoví. Entrenadors auxiliars: Joan Martí i Josep Maria Mas.

ASCENS A PRIMERA DE LES JUVENILS

El pavelló Andreu Trobat va viure l’anhelat ascens de l’equip juvenil femení de l’AlgaidaVC. a Primera Divisió Juvenil Femenina.

Participaven els 6 primers classificats a la Lliga Regular de 2ª Divisió: Juniper CE Sagrat Cor, Gruas Negret Algaida VC, Agota Portals, Parque Nereida Suites Capdepera, C.V. Mayurqa B i Global by Pintex BY C.V. PORTOCRISTO.

Els dos primers classificats Sagrat Cor i Gruas negret Algaida V.C. passaven directament a semifinals esperant els guanyadors dels dos partits dels quarts de Final que es jugaven el dissabte al matí.

Dissabte a les 18:30 h Gruas Negret Algaida V.C. es va enfrontar a Global by Pintex C.V. Porto Cristo. En un partit molt disputat i amb el Pavelló Andreu Trobat d’Algaida a rebentar, el les nines d’ALgaida aconseguiren imposar-se per 3 sets a 0, amb parcials de 25-20, 25-15 i 15-22.

Amb aquesta victòria les nines d’Algaida obtenien l’objectiu d’ascendir a Primera Divisió, ja que ascendeixen els dos equips classificats per a la final de la fase d’ascens.

Les nines d’Algaida competiren amb Sagrat Cor, per la Primera Posició de la Fase d’Ascens, en un partit molt emocionant, s’imposaren finalment les nines de Sagrat Cor per 3-1. 

Al partit de semifinals participaren per Gruas Negret Algaida V.C.: 1. Teresa Barceló 3. Neus Rigo 6. Joana Aina Mesquida 7. Adriana Ramos 8. Marina Manolaches. 9. Cristina Antich. 13. Ines Oliver. 15. Marina Gelabert

Entrenador: Andreu Gelabert Entrenador Auxiliar: Llorenç Vallespir.

L’Equip Gruas Negret Algaida V.C. jugarà la l’any que vé primera divisió.

A més a més la jugadora d’Algaida Neus Rigo (nº3) va ser anomenada millor Jugadora del Torneig.

Back To Top