Skip to content
ActualitatCulturaLloret de VistalegreLlubi

Clau de Sor, el festival de música de Lloret

Festival en Clau de Sor

Després de l’èxit de les altres dues edicions torna el Festival en Clau de Sor. Una aposta pels sons més clàssics que, un cop cada mes, acostarà la música al claustre del convent lloretà. Per a aquesta tercera edició del Festival s’han programat quatre concerts que es faran a partir del mes de maig i que acabarà amb un concert final el mes d’agost a la Comuna de Lloret.

El batle de Lloret de Vistalegre, Antoni Bennàssar, la regidora de cultura, Xisca Bonet i Joan Barceló, director artístic del III Festival En Clau de Sor han presentat el cartell d’artistes i concerts que es faran en el marc d’aquest Festival.

Cartell en Clau de Sor

Com cada any la Jove Orquestra de les Illes Balears serà l’encarregada de fer el concert inaugural amb la interpretació del Poema Simfònic “La Croada al Regne sobre el mar” obra del jove compositor mallorquí Pau Cladera. Aquest concert serà el pròxim 7 de maig a les 20.30 hores al Claustre del Convent de Lloret.

El mes de juny serà el moment d’un recital líric de sarsuela amb la mezzo soprano, Mar Campo i el tenor José Manuel Sánchez, intèrprets reconeguts tant en l’àmbit nacional com internacional.

Al juliol l’estrena de l’obra per a flauta de bec i piano de cançons pròpies del camp i de tradició que s’han recollit a Llubí. Aquesta proposta arribarà de la mà, o dels instruments de Tabea Wink i Pau Cladera.

Per acabar, el 25 d’agost, hi haurà un viatge amb la mezzo soprano, Margherita Rotondi i el pianista Vicenzo Cicceli que ens faran escoltar un viatge des d’Itàlia fins als musicals i pel·lícules de Broadway i Hollywood.

Tant Bennàssar, com Bonet i Barceló assenyalaren que aquest és “un programa en el qual la gent jove hi té molta importància, i per això s’ha apostat per programar compositors i músics de la nostra illa“.

Back To Top