Skip to content
PoliticaSineu

Tomeu Mulet candidat a la batlia pel PP de Sineu

Tomeu Mulet Sineu

El Partit Popular de Sineu ja ha presentat l’actual batle, Tomeu Mulet, com a candidat a la batlia. Mulet, en la seva presentació va estar acompanyat per la presidenta del PP de Balears, Marga Prohens, el president insular, Llorenç Galmés, així com més de 250 simpatitzants del partit i membres de la junta local.

En la seva intervenció, Mulet assegurà que “volem revalidar la nostra majoria per continuar fent feina per Sineu, per això comptaré amb el mateix equip i amb incorporacions noves, perquè l’experiència de gestió d’aquests quatre anys, amb una pandèmia, és un valor afegit”. “Hem avançat més aquests quatre anys que en les tres darreres legislatures”, manifestà. I recordà que “la màxima prioritat serà finalitzar la gestió municipal per dur aigua potable a Sineu”.

Back To Top