Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

L’equip infantil femení de l’Algaida Volei Club es proclama campió de Mallorca

L’equip de la primera divisió infantil femenina l’Algaida Volei Club Rosa s’ha proclamat campió de Mallorca en un intens campionat que s’ha celebrat en el pavelló Andreu Trobat d’Algaida aquest passat cap de setmana.

A banda de l’equip local han participat en aquest campionat el Sant Josep CE, Mayurqa, Club Volei Artà, CV Sóller i Volei Alaró.

A la primera semifinal jugada con el CVS Sóller les jugadores entrenades per Llorenç Vallespir i Francisca Pocoví varen guanyar 3-0 sets (25-21 / 25/22 / 25/16). Com es pot veure en els marcadors de cada set les solleriques no ho posaren gens fàcil.

La final entre Algaida VC Rosa i CV Mayurqa A va concloure amb la victòria de les jugadores locals per 3-1 (25-21 / 25-23 / 19-25 i 25-16).

Les nines d’Algaida empeses pel suport del seu públic i un gran ambient al pavelló, es varen mostrar molt sòlides en el seu joc i es van aconseguir proclamar campiones de Mallorca.

CAP AL DE BALEARS

El campionat de Mallorca dona dret a l’equip a participar el proper cap de setmana a Alcúdia al Campionat de Balears Infantil Femení. Si aconsegueixen classificar-se entre les dues primeres obtindran plaça per participar al Campionat d’Espanya Infantil Femení, que es disputa a Lugo els propers 17, 18, 19, 20 i 21 de maig, on es trobarien entre els 32 millors equips d’Espanya.

Per part d’Algaida V.C. Rosa participaren:

1. Marina Manolache Pocoví

3. Rebeca Alexandra Puie

5. Maria Vallespir Oliver

6. Emma Sanchez Campins

7. Adriana Ramos del Pino

10. Anna MArijke Riera Oliver

11. Jule Katerina Diester

12. Aina Mas Pizà

15. Laura Pals 

1er Entrenador: Llorenç Vallespir Munar

2n Entrenador: Francisca Pocoví

Entrenadors auxiliars: Joan Martí i Josep Maria Mas.

Back To Top