Skip to content
ActualitatCulturaLlubiSencelles

En marxa el quart certamen fotogràfic de Sencelles i un curs de llenguatge audiovisual a Llubí

Associació Fotogràfica de Sencelles

Foto extreta del blog de l’Associació Fotogràfica de Sencelles.

L’Associació fotogràfica de Sencelles ha posat en marxa la quarta edició de Certamen fotogràfic de Sencelles 2023. Aquesta convocatòria finalitza el propvinent dia 5 de maig i està oberta tant a professionals com a aficionats a la fotografia.

Per a poder participar cal complir les bases del concurs. El jurat serà designat per l’Associació Fotogràfica de Sencelles i per l’Ajuntament de Sencelles com a patrocinador del certamen. A aquest jurat no hi haurà membres de l’associació.
La decisió del jurat i lliurament de premis es farà pública el divendres 19 de maig a les 19:30 h al Casal de Cultura de Can Garau de Sencelles. Moment en què s’inaugurarà l’exposició amb les 30 millors fotografies.
El primer premi és de 300 euros, el segon de 200 i el tercer de 100 euros.

Curs a Llubí

A Llubí, Mussols Llubí organitza el pròxim dia 22 d’abril un Taller de llenguatge Audiovisual per a fotògrafs. Serà al Casal d’Entitats de Llubí i aquest taller anirà a càrrec d’Antoni Marin Amatller que és professor de la Universitat Oberta de Catalunya de l’assignatura de fotografia, vídeo i composició digital.
El preu pels socis de Mussol Llubí és de 25 euros i 35 per a la resta. Les inscripcions es poden fer aquí.

Back To Top