Skip to content
ActualitatPoliticaSanta Eugenia

Feim Santa Eugènia desapareix del mapa electoral

Feim Santa Eugènia

Confirmat. L’actual batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, i la seva agrupació d’electors, Feim Santa Eugènia, desapareixen dels propers comicis.
Després de dotze anys i tres marques diferents -Més per Santa Eugènia (2011); Movem Santa Eugènia (2015) i Feim Santa Eugènia (2019)-, l’actual agrupació d’electors no tornarà a presentar-se a les eleccions.

I ho fan després d’haver aconseguit la batlia en aquesta legislatura. Riutort assumí la vara de comandament el 12 de juny de 2021. El pacte amb el PSOE de Pep Lluís Urraca després dels comicis de 2019 els va dur a assumir tasques de govern després de vuit anys a l’oposició.

Riutort assegura que “el cansament, i veure que he de ser jo qui ha d’estirar i no haver-hi ningú que vulgui posar-se al capdavant ens ha duit a prendre aquesta decisió”. “No hi havia aquell entusiasme que ens va dur a formar l’agrupació fa uns anys i tampoc hem sabut engrescar gent nova per agafar el relleu”, explica Joan Riutort.

El batle, Joan Riutort, ha estat vuit anys a l’oposició, entrà al 2011 com a número dos de la candidatura de Més per Santa Eugènia i després el 2015 ja liderà l’agrupació d’electors, quedant quatre anys més a l’oposició.

Assemblea Feim Santa Eugènia

El passat mes de desembre celebraren una assemblea per encarar les pròximes eleccions de maig, però de llavors ençà no s’ha aconseguit atreure gent per formar un nou grup de gent que vulgui liderar l’agrupació d’electors que conformava Feim Santa Eugènia.

D’aquesta manera a les eleccions vinents els veïnats del poble sols podran elegir entre dues opcions. O bé el PSOE de Pep Lluís Urraca o el PP de Pep Bonnín. Per això, abans de votar, ja hi ha qui assegura que el batle serà Pep!

Back To Top