Skip to content
PoliticaSanta Eugenia

Pep Lluís Urraca candidat socialista a la batlia de Santa Eugènia

Presentació Pep Lluis Urraca

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia, Pep Lluis Urraca, ja ha anunciat la seva candidatura a la batlia.

Urraca destaca que presenta la seva candidatura “amb més força i experiència, amb un gran equip humà molt preparat que combina joventut i experiència”. Urraca ha estat batle en els dos primers anys de legislatura per complir amb un pacte de govern.

En la seva presentació de candidatura, el candidat socialista destacà la gestió feta des de l’Ajuntament i assenyalà que “hem crescut com a poble”. En una legislatura marcada per la pandèmia, afegí que “hem seguit amb el nostre full de ruta i hem complert amb les promeses que vam fer”.

Urraca remarcà l’aposta per la sostenibilitat mediambiental amb la instal·lació de plaques solars o la creació de la primera comunitat energètica d’autoconsum compartit, convertint Santa Eugènia en un referent.

En el mateix sentit, Urraca, va voler recordar que “hem apostat per la transparència a través de les xarxes de l’Ajuntament i els fulls informatius municipals, no com va fer el PP. També hem aprovat els quatre pressuposts amb temps i forma, els anteriors ajuntaments no ho van fer cap any”.

Finalment recordà que “tenim un molt bon equip preparat i amb molta empenta i ganes per fer feina per Santa Eugènia. És el moment de continuar amb el projecte que vam començar i seguir millorant la vida dels taujans i taujanes”.

Back To Top