Skip to content
ActualitatAlgaidaEsportsMontuïri

Campionats de Volei i Bàsquet femení a Algaida i Montuïri

Aquest cap de setmana dos pobles del Pla de Mallorca viuran l’emoció de les fases finals de Volei i Bàsquet femní. Serà entre dissabte dia 15 i diumenge dia 16 de juliol als pavellons Andreu Trobat d’Algaida i es Revolt de Montuïri.

Algaida acull el campionat de Mallorca infantil femení de Volei dissabte a partir de les 10:00 h amb la participació de l’equip local de l’Algaida Volei Club, Sant Josep CE, Mayurqa, Club Volei Artà, CV Sóller i Volei Alaró.

A Montuïri es jugarà el campionat de Balears junior que comença el mateix dissabte (17:00 h) amb el partit que enfrontarà el CTEIB amb CB Colonya Pollença. Els altres dos equips participants són l’Instituto de Fertilidad i La Salle Palma.

Back To Top