Skip to content
ActualitatEsportsMontuïri

A roda al ritme de la Unió Ciclista Montuïri

Unió Ciclista Montuïri

Ahir horabaixa la pista des Dau va ser l’escenari de la presentació d’un nou club ciclista al Pla de Mallorca. La Unió Ciclista Montuïri (UCM) agafa la roda de ciclistes veterans com Toni Tous o el darrer mallorquí que ha duit el mallot de líder de la Vuelta a España, Gabriel Mas ‘Sao’. També es va homanatjar als entrenadors Tomeu Bauzà ‘Rodetes’ i Vicenç Vaquer ‘Rua’.

La presentació de l’acte, a càrrec d’un altre vilatà apassionat del ciclisme, Tomeu Arbona, va servir per donar a conèixer la directiva de l’entitat i els primers ciclistes que formen part de l’equip.

La fal·lera d’aquest equip ciclista va sorgir després encara no fa un any quan el grup amateur dels Trotamúsics van organitzar la segona Festa del Pedal. Allà, peus davall taula sorgí la proposta de tornar a fer el trofeu Sant Bartomeu de ciclisme i d’allà la idea de formalitzar un club.

La UCM està liderada per Joan Mayol com a president. Entre els patrocinadors de la nova entitat hi figuren Matisa; Bike Experience; Construccions Bernat Pajón, Taller Mecànic Can Joan; Autocaravanas Mallorca, Pintures Joan Mayol i el Club Triatló Montuïri.

El president de l’entitat explicà les propostes que hi ha sobre la taula per dur endavant en els mesos que venen.

L’acte de presentació va tenir la presència del ciclista margalidà, Toni Tauler, del president de la Federació de Ciclisme, Fernando Gilet i del batle de Montuïri, Joan Verger.

Back To Top