Skip to content
ActualitatAlgaidaCultura

Lliurats els Premis Castellitx 2023 en la Nit Algaidina de la Cultura

Algaida celebrà anit la festa de la cultura en el decurs de la qual es lliuraren els Premis Castellitx 2023, una edició en la qual s’hi han presentat 248 treballs.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc en el Casal Pere Capellà i comptà amb l’assistència dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Algaida, membres del jurat, organitzadors i les persones guardonades.

Els guardonats amb els premis amb la Rosa d’Or de la Pau i un premi de 500€ són:

47è Premi Pere Mulet Cerdà de Narració Curta: exaequo a la Metamorfosi a la carta, de Ramon Cardona Colell, de Verdú, l’Urgell i El darrer estel en la fosca nit, de Josep Masanés Nogués, de Maó.

47è Premi de Poesia: La llàgrima viva de l’ham, de Núria Navarro Teixidó, de Pineda de Mar, Maresme.

45è Premi Llorenç “Móra” de Poesia Popular (Glosat): Desert

11è Premi juvenil de Narració Curta per a joves de 14 a 17 anys: La soledat de la natura de Júlia Butí Alonso, de Vilanova i la Geltrú, el Garraf.

28è Premi d’Investigació: Entre Algaida i Madrid a l’Espanya del segle XIX: Cursus honorum de Miquel Salvà Munar abans del nomenament de bisbe de Mallorca de Ramon García Palacios, de Palma.

22è Premi Joan Balaguer Mulet de Fotografia: Diálogos del silencio de Francisco Javier Domínguez García, de Jerez de la Frontera, Cadis.

15è Premi de Pintura: Sense títol de l’artista Consuelo Torres Canet, d’Algaida.

9è Premi Musical 2023: Composicions per a Banda de Música: El gegant d’Alger del mestre Juan Luis Escrivá Llopis, de Gandia, València, i actualment resident a Palma.

4t Premi de Curtmetratges de Ficció en Català: Hoste del director Nil Manrique, de Mataró (Maresme).

4t Premi de Guió de Curtmetratge de Ficció en Català: El veredicte de Fanny Ferran Cuadrat, de Barcelona.

1r Premi Juvenil de Curtmetratges de Ficció en Català per a joves de 14 a 17 anys: Cloe del director Pau Servera Luna, d’Algaida.

1er el Premi Juvenil de Curtmetratges de Ficció en Català per a joves de 14 a 17 anys. Cloe de Pau Servera Luna.

Back To Top