skip to Main Content
ActualitatSanta Eugenia

La millor panada taujana

L’Ajuntament de Santa Eugènia ha preparat un concurs de panades per celebrar el pròxim dia de Pasqua. El concurs té com a objectiu premiar la millor panada feta a Santa Eugènia.

Hi poden participar tots els veïns i les panades poden estar fetes de pasta dolça o salada amb un farciment tradicional de carn, peix o pèsols o verdura i cuites al forn.

Per participar s’hauran de presentar dues panades igual i fetes a mà. Les panades s’han de lliurar entre les 10:30 hores i les 12:00 hores del dia de Pasqua, 9 d’abril a la parada ubicada al Sagrat.

Allà seran recollides i inscrites, quedant en dipòsit fins al moment del tast del jurat. En ser lliurades, cal fer una petita descripció de les peces presentades: de què són farcides i tipus de pasta (dolça o salada) i qualsevol altra peculiaritat que es vulgui que es tengui en compte a l’hora de la valoració.

El jurat estarà format per professionals del món de la gastronomia. La millor panada taujana rebrà un diploma acreditatiu i un lot de productes locals.

Cartell concurs panades Santa Eugènia
Back To Top