Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

La millor panada taujana

L’Ajuntament de Santa Eugènia ha preparat un concurs de panades per celebrar el pròxim dia de Pasqua. El concurs té com a objectiu premiar la millor panada feta a Santa Eugènia.

Hi poden participar tots els veïns i les panades poden estar fetes de pasta dolça o salada amb un farciment tradicional de carn, peix o pèsols o verdura i cuites al forn.

Per participar s’hauran de presentar dues panades igual i fetes a mà. Les panades s’han de lliurar entre les 10:30 hores i les 12:00 hores del dia de Pasqua, 9 d’abril a la parada ubicada al Sagrat.

Allà seran recollides i inscrites, quedant en dipòsit fins al moment del tast del jurat. En ser lliurades, cal fer una petita descripció de les peces presentades: de què són farcides i tipus de pasta (dolça o salada) i qualsevol altra peculiaritat que es vulgui que es tengui en compte a l’hora de la valoració.

El jurat estarà format per professionals del món de la gastronomia. La millor panada taujana rebrà un diploma acreditatiu i un lot de productes locals.

Cartell concurs panades Santa Eugènia
Back To Top