Skip to content
LlubiPolitica

Coalició preelectoral entre el PI i Futur Llubí

Toni Vallespir i Tolo Gili

El PI i Futur Llubí han firmat una coalició preelectoral per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals del maig. El president d’El Pi, Tolo Gili, i el president de Futur Llubí, Toni Vallespir, han estat els encarregats de firmar aquest document.

“Amb aquesta unió continuam teixint nexes amb forces municipalistes d’arreu de les Illes”, ha explicat, Tolo Gili. Per la seva part, el president de la formació llubinera, Toni Vallespir, ha assegurat que “a través d’El Pi farem arribar les peticions de Futur Llubí al Parlament i al Consell de Mallorca de manera directa”.

Vallespir i Gili s’han felicitat per l’acord i esperen que d’aquesta manera Llubí, Mallorca i les Balears estiguin governats per forces que realment entenen els problemes de les persones de les Illes Balears. 

Back To Top