Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSantJoanSencellesSineuVilafranca

La Mancomunitat Pla elaborarà un protocol per casos d’assajament sexual

La Mancomunitat Pla de Mallorca elaborarà un protocol d’actuació que s’aplicarà en cas d’assajament sexual. Aquesta serà una de les primeres mesures que es durà a terme en el marc del primer Pla d’igualtat intern que s’ha aprovat i que s’aplicarà entre el seu personal.

La treballadora social de la Unitat d’Igualtat i abordatge de les violències masclistes de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Iolanda Cirer, ha explicat que “l’objectiu d’aquest Pla d’igualtat és servir com a base per l’enfortiment dels processos d’igualtat efectiva tant internament, entre el personal que forma la Mancomunitat, com en l’àmbit estratègic”. Afegeix que la posada en marxa del Pla d’Igualtat garanteix la transversalitat de gènere com a base en la presa i execució de les decisions en favor del personal i serveix com a referent social a la ciutadania.

En un primer moment s’ha realitzat un diagnòstic de les necessitats, dificultats i estratègies d’implementació en matèria d’igualtat a diferents eixos per a continuació establir un conjunt ordenat de mesures que es duran a terme amb l’objectiu d’obtenir dins la Mancomunitat una igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes i eliminar qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe.

La vigència del Pla serà de 4 anys com marca que ha de ser la llei Orgànica 3/2007 d’igualtat efectiva entre dones i homes, amb una avaluació al cap de 2 anys i una avaluació final.

Back To Top