Skip to content
PoliticaPorreres

Xisca Mora opta a revalidar la batlia per El Pi a Porreres

Xisca Mora ha estat elegida com a candidata d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a la batlia de Porreres. Per tercera vegada consecutiva Mora intentarà revalidar la batlia una legislatura més envoltant-se de persones que volen fer feina per Porreres.

En el seu acte de presentació celebrat a l’antic bar Can Miquel de Porreres, l’actual batlessa de Porreres defensà la seva experiència en el càrrec com el seu millor aval per continuar exercint de batlessa del municipi. “Tenc l’experiència, però el més important són les ganes i la il·lusió per fer nous projectes a Porreres”.

“Algunes de les fites que ens marcam per la pròxima legislatura són construir una residència per a persones dependents, millorar la mobilitat del poble o sanejar les canonades del municipi. I tot amb el tarannà conciliador que ens caracteritza”, explicà Mora.

A la presentació han assistit els candidats al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca, Josep Melià i Antoni Salas, el president d’El Pi Tolo Gili i molts de càrrecs i afiliats de la formació.

Back To Top