Skip to content
PoliticaPorreres

Maria Agnès Sampol, candidata a la batlia del PP a Porreres

El PP presentà a Maria Agnès Sampol com a candidata a l’batlia de Porreres davant més de 200 persones

Sampol estigué acompanyada pel president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés en l’acte de presentació de la seva candidatura per a les eleccions municipals de maig de 2023

L’acte se celebrà al pati de Sant Felip on va tenir lloc una sardinada. Sampol també ha estat acompanyada per simpatitzants del partit i membres de la junta local a qui ha agraït la confiança per a encapçalar la llista del Partit Popular de Porreres.

En la seva intervenció, Sampol ha assegurat que “el Partit Popular és la solució als problemes reals del municipi” i s’ha compromès “a treballar incansablement per a millorar el poble en matèria de seguretat, neteja, infraestructures i d’ajuda al petit comerç i teixit associatiu”. “Som un partit obert a tothom que vulgui sumar i millorar el benestar dels nostres veïns”, ha apuntat.

“El 28 de maig tenim una oportunitat per a fer realitat un canvi i tenim les ganes, la voluntat, l’equip i la força per a fer-lo possible”, ha expressat la candidata popular qui ha afegit que “es presenta a les eleccions per a guanyar i governar per a tots. Vull que els porrerencs se sentin orgullosos de viure aquí”, ha conclòs Sampol.

Back To Top