Skip to content
PoliticaPorreres

Tià Lliteres, candidat de MÉS a la batlia de Porreres

Tià Lliteres serà el candidat a batle per MÉS per Porreres a les pròximes eleccions locals de maig de 2023. Fou el primer candidat a presentar-se públicament en un acte celebrat el passat mes de setembre de 2022. Hi assistiren més de 300 persones i que tengué lloc en el local de l’Associació de Persones Majors del municipi de Pla.

Lliteres va estar acompanyat del coordinador de MÉS i candidat a la presidència del Govern, Lluís Enric Apesteguia Ripoll, el secretari general de MÉS i candidat al Consell Jaume Alzamora Riera, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, la portaveu ecosobiranista Marta Carrió Palou, i membres de l’executiva Maria Ramon, Joan Mas ‘Collet’, Joan Verger i Joana Aina Campomar, que no es volgueren perdre la presentació.

Tià Lliteres es va dirigir al públic per dir que “assumesc el repte de liderar la candidatura de MÉS per Porreres per obtenir la batlia el 2023 després de 24 anys de govern del centredreta al nostre municipi: Porreres necessita un canvi cap a millor, i nosaltres ho tenim tot per aconseguir-ho. Tenim un projecte de present i de futur pel poble, tenim un grup renovat i jove disposat a assumir el canvi necessari, i tenim una gran il·lusió, que ens mou per fer possible aquesta transformació”.

El passat divendres, dia 31 de març DE 2023, Lliteres assistí a la presentació de les 44 candidatures municipals de la formació ecosobiranista que se celebrà a Muro.

Back To Top