Skip to content
AlgaidaPolitica

Rafel Oliver torna a presentar la seva candidatura a la batlia d’Algaida

Presentació Rafel Oliver a la batlia d'Algaida

El Partit Popular ha presentat de nou a Rafel Oliver com a candidat a la batlia d’Algaida, Pina i Randa. Oliver lidera la candidatura del PP a Algaida des de fa unes quantes legislatures. A la presentació, celebrada al pati del casal Pere Capellà, el popular ha estat acompanyat per la presidenta del PP de Balears, Margalida Prohens, el president insular, Llorenç Galmés així com simpatitzants del partit i membres de la Junta Local a qui ha agraït “el suport incondicional” per a encapçalar la llista del Partit Popular d’Algaida, Pina i Randa.

En la seva intervenció, Oliver, ha reivindicat la necessitat d’un canvi després “de tants d’anys d’abandonament de l’esquerra”. Ha destacat que el Partit Popular “és l’única garantia de futur. Em deixaré la pell per defensar els interessos dels meus veïnats”, ha apuntat Oliver.

Back To Top