Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Vial per a vianants a l’entrada de Maria per la carretera de Sineu

Entrada al poble de Maria de la Salut

Aquests dies s’han duit tasques de renovació de les marques viàries de la carretera que serveix per entrar al nucli de Maria de la Salut venint de Sineu.

Aquestes millores a l’entrada de Maria han servit per crear un espai perquè els vianants circulin de manera més segura en aquest carrer. Així s’ha pogut habilitar un espai a un lateral que servirà per donar més tranquil·litat i seguretat a les persones que vulguin caminar per aquest tram de carretera.

Així mateix, aquesta zona s’ha convertit en un espai més tranquil de vehicles però alhora més transitat de persones al ser utilitzat per anar a caminar per molts de veïns de la vila.

Jaume Ferriol, batle de Maria assenyala que “ara la propera actuació a aquest tram de carrer serà la instal·lació d’un semàfor pedagògic i de il·luminació per a facilitar el pas de persones i encara donar més seguretat a aquest tram que molts conductors creuen que és carretera”.

Des de l’Ajuntament de Maria volen recordar als conductors que accedeixen al poble que en aquest tram la velocitat màxima és de 30 km/h.

Back To Top