Skip to content
AlgaidaPolitica

Ratificada la candidatura de Més per Algaida, Pina i Randa

Més per Algaida va celebrar l’assemblea en la qual es va ratificar la candidatura que encapçalarà novament Margalida Puigserver a les eleccions de dia 28 de maig. Cal destacar la irrupció del diputat al Parlament, Joan Mas “Collet” en el número dos de la llista.

A l’acte, en el qual també es va treballar en el programa electoral, hi assistí la número 4 a la candidatura al Parlament, Marta Carrió, la secretària d’organització de MÉS, Catalina Trobat i el coordinador i candidat de MÉS per Mallorca a la presidència de Govern Lluis Apesteguia.

Des del partit apunten que són “21 persones que representen la diversitat de tots els pobles, edats i sensibilitats del municipi, que amb tota la força del món treballarem per fer un bot qualitatiu per fer d’Algaida el municipi que es mereix la seva ciutadania”.

Candidatura definitiva:
1. Marga Puigserver
2. Joan Mas
3. Coloma Mas
4. Joan Sastre (Pina)
5. Vicenç Fuster
6. MA Reinés
7. Coloma Mª Sastre
8. Miquel Toni Nicolau
9. Joana Mut
10. Toni Rigo
11. Teresa Oliver
12. Biel Barceló (Pina)
13. Tomeu Quitxero

14. Antonia Garau 
15. Bel Busquets
16. Pere Sales
17. Francisca Mª Pons
18. Biel Sastre
19. Margalida Ballester
20. Guillem Fiol (Pina)
21. Catalina Martorell

Back To Top