Skip to content
Maria de la SalutPolitica

Bernat Quetglas opta a la batlia per Més

Bernat Quetglas candidat Més a Maria de la Salut

Bernat Quetglas, actual regidor de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Maria de la Salut, serà el candidat de MÉS a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. L’acte de presentació, celebrat al Casal de Cultura del municipi, va tenir una gran acollida per part dels veïns que varen acompanyar al candidat.

Durant la seva intervenció, Quetglas va explicar que «arrancam aquest nou projecte amb molta il·lusió». El candidat de MÉS per Maria va destacar tot el que s’ha aconseguit durant aquesta legislatura a l’Ajuntament i de com s’ha complit el programa «amb fets i no només amb paraules».

El coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, la també candidata al Parlament, Maria Ramon, i la candidata al Consell i veïnada de Maria, Catalina Inés Perelló, assistiren a l’acte de presentació de Quetglas per tal de donar-li suport.

Back To Top