Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

La rehabilitació de l’Ajuntament vell de Santa Eugènia costarà 1,6 milions

Visita Cladera a Santa Eugènia

En una visita que ha fet aquest matí la presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha anunciat que la inversió prevista dins el Pla d’impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics a Santa Eugènia serà d’1,6 milions. La inversió suposarà la reforma integral del vell edifici municipal.

Aquesta inversió serà amb 1,3 milions que corresponen al fons Next Generation i la resta, 300.000 euros, serà aportació municipal. El projecte de rehabilitació inclou la reforma i modernització de la biblioteca, i on s’hi ubicarà l’oficina de la Policia Local, un casal de joves, una aula de formació, una sala polivalent i un espai per a associacions del municipi.

El batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, ha mostrat la seva satisfacció pel suport rebut per part del Consell. “Sense la seva ajuda això no hauria estat possible, la gestió de fons europeus és complicada per nosaltres i necessitàvem molt de suport, una ajuda que hem trobat en l’Oficina del Consell” ha dit.

Per la seva part la presidenta Cladera ha recordat l’impuls que ha fet el Consell aquesta legislatura per donar suport als municipis, entre ells, Santa Eugènia. “Aquesta legislatura hem invertit aquí més de dos milions d’euros que han servit a l’ajuntament, per exemple, per comprar solars on fer habitatges públics, millorar equipaments esportius municipals, arreglar places i carrers i, en definitiva, millorar la qualitat de vida dels taujans”.

Finalment, Cladera ha manifestat que en total el Consell mitjançant l’Oficina de Fons Europeus “estam gestionant 125 milions d’euros en 70 projectes, ja sigui amb projectes propis com amb projectes municipals”.

Back To Top