Skip to content
ActualitatAlgaida

Els veïnats d’Algaida, Pina i Randa demanen més espais amables en els pressuposts participatius

Plaça de Pina

Els residents d’Algaida, Pina i Randa ja poden votar les 17 propostes que han presentat en el procés dels pressuposts participatius.

En els projectes que poden votar en els tres nuclis de població hi ha un fet en comú. El de la reclamació de més espais amables. Així la dotació de zones verdes i espais d’ombra a l’escola Bartomeu Pou d’Algaida, amb un cost de 20.000 euros o convertir la plaça de Pina en un espai sols per a vianants (10.000 euros) i completar la plaça de Son Romeguera, a Randa, i dotar-la d’ombres (52.000 euros) són els principals, i més costosos, projectes que es poden votar.

El termini de votació acaba dia 31 de març. Es poden votar telemàticament en el lloc web municipal o bé a les oficines de l’Ajuntament i a les bústies habilitades de Pina i Randa.

Cada usuari pot votar totes les propostes dels tres nuclis de població puntuant de 0 a 3.

En total es presentaren 98 propostes però només 17 han superat el procés de validació. En aquest sentit, en l’informe al qual es pot accedir en el mateix lloc web de votació, s’apunta al fet que moltes propostes (33%) s’han descartat per estar repetides, perquè ja s’estan realitzant, perquè no fan referència a inversions sinó a despeses o perquè no són de competència municipal.

L’Ajuntament d’Algaida destinarà fins a 150.000 € en les diferents inversions que surtin d’aquest procés.

Back To Top