Skip to content
PetraSineu

Un simulacre aturarà la circulació del tren entre Sineu i Petra

Estació de tren de Sineu

Aquest diumenge, 26 de març, el servei de tren entre Sineu – Petra – Manacor quedarà suspès en tots dos sentits durant gran part del matí i fins a primera hora de l’horabaixa, a causa de la realització d’un simulacre. Per aquest motiu Serveis Ferroviaris de Mallorca ha habilitat un servei de bus alternatiu per a tots els usuaris que es puguin veure afectats.

Així, segons ha informat SFM, Sineu-Manacor, el servei de tren quedarà suspès entre les 10.21 i les 14.58 hores. El servei de bus alternatiu en aquest cas funcionarà des de les 9.58 en què es farà la primera sortida des de Sineu, fins a les 16.27, amb l’última arribada del bus a Manacor.

En el trajecte invers, el trajecte Manacor-Sineu quedarà suspès entre les 10.24 i les 15.24 hores. El servei de bus alternatiu en aquest tram funcionarà des de les 9.05 en què s’efectuarà la primera sortida des de Manacor, fins a les 15.35, hora de l’última arribada del bus a Sineu.

A Sineu i Petra les parades del servei de bus estaran situades en les estacions i en el cas de Manacor, en la parada del TIB que hi ha situada a escassos metres de l’accés a l’estació.

Back To Top