Skip to content
ActualitatAlgaida

Inversió de 490.000 € en millores de la xarxa de pluvials d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida executa obres de millora de la xarxa de recollida de pluvials que afecten una desena de carrers de la zona del centre del nucli urbà.

Aquestes obres tenen un un pressupost de 490.000€ i estan cofinançades per l’Ajuntament d’Algaida (208.000€), Consell de Mallorca i Govern balear (282.000€). La millora de les pluvials ha estat inclosa en la convocatòria de subvencions 2021-2022 per a la reactivació econòmica per la crisi derivada de la COVID -19 en matèria de sostenibilitat i eficiència urbana.

Les tasques van avançant des de fa prop d’un mes. Són millores al carrer Farinera, Cavallers (tram de cap de cantó Farinera fins al cap de cantó amb Antoni Maura), Antoni Maura, Anselm Turmeda, Joan Alcover, Metge Verger, Pare B. Pou i Ribera  (tram des de cap de cantó de l’Aigua) i l’obra a tots els carrers es preveu que tengui una durada aproximada de quatre mesos.

Les obres s’inicien com a continuació de l’obra que es va fer en una primera fase l’any 2017 al camí de s’Estació i part del carrer Ribera.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “amb aquesta obra de la recollida d’aigües pluvials se solucionen problemes existents amb la xarxa i a la vegada també es millora la xarxa viària sobre la qual s’actua”. “Demanam la col·laboració sobretot dels residents dels carrers afectats durant el temps que duraran les obres i esperam que aquestes millores causin les molèsties mínimes”, apunta.

Back To Top