Skip to content
ActualitatLlubi

Ca ses Monges de Llubí acollirà un centre de dia, la biblioteca i un espai jove

L’edifici de Ca ses Monges de Llubí acollirà en el futur un centre de dia, la biblioteca municipal i un espai pels joves del municipi. Aquestes propostes foren elegides per la ciutadania en la consulta popular realitzada per l’Ajuntament de Llubí entre la població.

L’Ajuntament de Llubí signarà un conveni amb el Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears per tal de fer un concurs d’idees per la redacció del projecte. Es calcula que l’adequació de l’edifici per acollir els esmentats serveis tendrà un cost de dos milions d’euros.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, explica que es valorarà especialment que el projecte es pugui executar per fases, fet que serà tot un repte pels arquitectes aspirants ateses les característiques de l’edifici: “Pot ser un poc complicat el fet d’haver de dur a terme una rehabilitació i reconversió d’usos d’un edifici com aquest i a més que aculli tres serveis tan diferents, però no podem executar aquest projecte tan costós en una única fase”, apunta la batlessa.

COMPRA: Després d’un llarg procés de negociació, l’Ajuntament de Llubí va poder adquirir l’edifici de Ca ses Monges per 410.000€.

HISTÒRIA: El concent de les germanes franciscanes Filles de la Misericòrdia (Ca ses Monges) es va construir el 1865 coincidint amb les obres d’ampliació de l’església municipal.

Back To Top