Skip to content
EsportsMaria de la SalutSanta Eugenia

Mes d’abril amb curses a Santa Eugènia i Maria de la Salut

La primera cursa del calendari del mes d’abril al Pla de Mallorca és a Santa Eugènia amb la vuitena edició del Trail dels Llogarets 2023, una prova inclosa en la lligueta “Es Pla no és pla”. La cursa és solidària i anirà en benefici de la O.N.G. Poble Solidari, ASPACE, SILOÉ, ELA Balears, ABEA i ABDEM. Les inscripcions es poden formalitzar fins dia 30 de març a les 22.00h en el lloc web d’elitechip. Distàncies de 8 i 18 km i marxa senderista de 8km. No es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.

Dia 22 del mateix mes serà el torna de la cursa urbana 1/4 de Marató de Maria de la Salut amb distàncies de 5 i 10 km amb sortida a la mateixa hora (18.00 h) des de la plaça d’es Pou. A partir de les 19.00 h, festa amb DJ Jordi de sa Mola, Avalanx (21.00 h) i DJ Pep Tronik (22.30 h). Hi haurà servei de dutxes al camp de futbol. Inscripcions al lloc web d’elitechip.

Back To Top