Skip to content
Sant Joan

Sentit homenatge a Maria Eugénia Díaz-Munío, la primera dona regidora de la democràcia a Sant Joan

En el marc dels actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de Sant Joan va retre homenatge a Maria Eugénia Díaz-Munío com a primera dona regidora de la Corporació municipal.

Nascuda a Cantàbria l’any 1948, és mestra d’educació Primària des de 1968. Es presentà per primera a les eleccions municipals de 1999 com a número sis a les llistes del Partit Popular que aleshores encapçalava, Gabriel Mora. Sortí elegida i gestionà les àrees de Cultura, Educació, Esports i Joventut.

L’acte se celebrà a la salsa de plens i hi assistí el batle de Sant Joan, Francesc Mestre; regidores i regidors; la família de Maria Eugénia Díaz-Munío, veïnats de Sant Joan i companys de militància de l’homenatjada com ara el que fou batle d’Inca i president del Parlament, Pere Rotger i també l’exbatle de Sant Joan, Joan Magro.

Back To Top