Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Ca ses Monges de Santa Eugènia acollirà habitatges supervisats gestionats per Mater

El convent de les Germanes Franciscanes Filles de la Misericòrdia, situat al carrer de Ca ses Monges de Santa Eugènia ja ha començat les obres per canviar el capell de l’edifici. La gestió va a càrrec de Mater i s’ha previst que es podrà adaptar, en una primera fase part de l’edifici per a convertir-lo en un complex de quatre estudis, un habitatge supervisat i un centre ocupacional per a persones amb altres capacitats.


 El batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, explica la seva satisfacció per veure en marxa aquest projecte que ha de servir per tornar donar vida a un gran casal com era el de les monges.


Fa uns mesos els responsables de Mater, Bàrbara Mestre, directora general de Mater; Maria Antònia Fullana, directora de Serveis a les Persones de Mater i Jaume Font, director de Treball de Mater es desplaçaren fins al municipi taujà per explicar de primera mà en què consisteix aquesta intervenció, que abraçarà la totalitat del convent, exceptuant la capella i l’habitatge del fundador, que era originari del municipi.
 
Mater explica que l’execució del projecte, es dividirà en dues fases, i té una durada prevista d’un any abans que puguin començar a funcionar els diferents serveis d’habitatge supervisat i ocupacional.

Back To Top