Skip to content
CulturaSineu

Segona edició del premi de Poesia Gabriel Florit-Vila de Sineu

L’Ajuntament de Sineu ha convocat la segona edició del premi literari Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia. Els interessats poden fer arribar les propostes a la Casa de la Vila fins a l’1 d’abril de 2023.


Aquesta iniciativa de la regidoria de Cultura i l’editorial Balèria pretén reconèixer a una figura cabdal de la cultura sineuera del segle XX i XXI, Gabriel Florit Ferrer, i també promoure i estimular la creació d’obres d’autèntica qualitat literària en modalitat de poesia. Avaluarà les propostes presentades un jurat format per tres membres, nomenat pel batle de Sineu a proposta de l’editorial; el jurat estarà format només per escriptors, professors o filòlegs de Mallorca.


S’entregaran un total de tres guardons. La resolució del jurat i els guardons seran anunciats el divendres 29 d’abril, en horari d’horabaixa, al claustre de Sant Francesc de Sineu, en el marc de les festes de Sant Marc i Sa Fira. L’Ajuntament premiarà la proposta finalista amb 1.000 euros i la publicació de l’obra; els autors que siguin segon i tercer classificat rebran una col·lecció d’obres de literatura local.

Back To Top