Skip to content
Ariany

Ariany continua el seu pla d’embelliment de carrers

Obres al carrer Major d'Ariany.

Dos dels carrers més cèntrics d’Ariany estan en obres. A aquest municipi del Pla de Mallorca ara mateix s’hi realitza la primera fase de les obres d’embelliment que han d’allargar-se fins al pròxim 10 de juliol. El carrer Major, ja en obres i el carrer del Sol veuran renovada la seva imatge amb unes obres d’embelliment que també s’aprofiten per a la creació de pluvials i la renovació i sectorització de la xarxa d’aigua.

COST: Aquest projecte compte amb una inversió de entorn als 400.000 euros.


Segons explica Joan Ribot, batle d’Ariany, “a n’aquesta fase volem donar continuïtat a l’embelliment que ja hem fet en altres vies de l’entorn del carrer Major o a la mateixa plaça”. Ribot afegeix que “la intenció és poder tenir acabada aquesta primera fase del carrer Major per a poder celebrar l’edició número 36 de la carrera ciclista de Pasqua“. Una cita ineludible pels aficionats a les bicicletes de Mallorca.

Back To Top