Skip to content
ActualitatSineu

MÉS per Sineu tanca el primer any d’oposició amb 75 propostes presentades

L’equip municipal de MÉS per Sineu ha fet balanç d’aquest primer any d’oposició al govern municipal del PP a l’Ajuntament de Sineu. Ho fa amb el balanç de 75 propostes presentades i la crítica a la manca de consens de l’equip de govern.

El portaveu de la formació nacionalista, Andreu Matas, assenyala que “aquesta és una legislatura difícil, marcada per la poca transparència i la falta d’informació que ens facilita l’equip de govern del PP. Així i tot, intentam dur a terme una oposició constructiva plena de suggeriments per fer de Sineu un poble més acollidor per a les persones residents. Sabem que les nostres propostes no tenen majoria suficient per ser aprovades, això no obstant, no deixam de fer feina pel que creim que és el millor per Sineu”.

MÉS, en un comunicat, també assenyalen que “també hem criticat la manca de polítiques de participació per part de l’equip de govern. Ni cerquen el consens amb els partits de l’oposició ni han posat en marxa mecanismes per la participació ciutadana ni publiquen res al Portal de Transparència municipal”.

PROPOSTES

MÉS ha volgut recordar algunes de les propostes que han fet arribar a l’equip de govern al llarg dels plens que celebra l’Ajuntament. “Al llarg
d’aquest primer any, hem fet més de 75 propostes en sessió plenària, en forma de mocions o precs, la majoria de les quals han estat ignorades”.

Entre les propostes que han posat damunt la taula hi ha per exemple l’adquisició d’un solar proper al CEIP Rodamilans per a futurs equipaments educatius i esportius; la reforma del vial amb sentit únic per pacificar el trànsit, augmentar l’arbrat i millorar-ne l’accessibilitat per als vianants; la ubicació del Centre de Dia a Sa Quintana; l’ús dels aparcaments de l’estació per part dels usuaris del tren tots els dies, inclosos els dimecres o la lluita contra el lloguer turístic il·legal, entre d’altres.

Assenyalen que una de les excepcions a les seves propostes fou l’aprovació per part de l’equip de govern de la moció de MÉS que demanava la substitució de la gespa del camp de futbol.

Back To Top