Skip to content
ActualitatVilafranca

Detingut a Manacor l’autor d’un robatori amb violència i intimidació a Vilafranca

La Guàrdia Civil informa que ha detingut “a un home de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i violació de domicili”.

La setmana passada procedien a la detenció d’aquesta persona, que el passat dia 11 accedia a l’interior d’un domicili en la localitat de Vilafranca de Bonany, on va ser sorprès pel seu habitant, moment en el qual va fugir.

Després de la interposició de la denúncia, agents de la Guàrdia Civil de la citada localitat iniciaven una recerca per a la localització de l’autor dels fets, que van donar com a resultat la seva detenció dies després en la localitat de Manacor. A més es va poder comprovar que aquesta persona havia comès diversos il·lícits penals contra el patrimoni en la localitat on va ser detingut, la qual cosa havia causat una certa alarma social a la capital de Llevant.

Després del seu trasllat i disposició davant el jutjat de guàrdia de la localitat de Manacor, el mateix va decretar el trasllat i ingrés a la presó del detingut. La recerca continua oberta per si hi hagués més il·lícits penals comeses per aquesta persona a Vilafranca.

Back To Top