Skip to content
ActualitatEsportsMontuïriPetraPorreres

Bon paper dels representants de Montuïri, Petra i Porreres en el Campionat d’Espanya de bàsquet 3×3

El Pla de Mallorca continua donant bones notícies en l’àmbit esportiu. Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de bàsquet 3×3 a Múrcia i la comarca hi ha estat ben representada amb una montuïrera, un petrer i un porrerenc que, a més a més, han tengut un destacat paper en la competició.

La montuïrera Elisabet Roca, jugadora del Club Bàsquet Montuïri, ha format part del combinat de la selecció balear de 3×3 de la categoria U13. Per la seva banda, el petrer, Marc Polonyi i el porrerenc, Lluís Melià, han format part dels representants a les Illes Balears a la categoria U15. Polonyi i Melià juguen en l’equip cadet de Club de Bàsquet Porreres-Campos.

Tots tres han pogut gaudir d’aquesta experiència després d’haver estat seleccionats en diferents sessions realitzades pels staffs tècnics de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears després de fer un seguiment durant la temporada que han culminat en jornades celebrades les darreres setmanes prèvies al campionat.

Elisabet Roca, a la dreta, amb les companyes de selecció. Fotos: FBIB.

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears destaca el bon paper de les seleccions. Quant a la selecció U13 femenina d’Elisabet Roca, la FBIB explica que “va somniar amb el pas als quarts de final després d’arrencar amb dues victòries, però no va poder contra les potents Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana. A la jornada de diumenge varen completar un ple de victòries contra Regió de Múrcia 1 (16-6) i Astúries (12-7) per acabar en una meritòria novena plaça”.

Melià, segon, i Polonyi, quart per la dreta.

Pel que fa a la U15 masculina de Melià i Polonyi, informa que “va aconseguir classificar pels quarts de final després d’una primera fase en què va aconseguir tres victòries (contra Galícia, Regió de Múrcia 2 i Extremadura) i l’única derrota patida contra la Comunitat Valenciana per passar com a segona de grup. Als quarts de final no pogueren contra una gran Comunitat de Madrid (14-21) i hagueren de lluitar per una cinquena plaça, que es va aconseguir gràcies als triomfs contra Aragó (16-15) i Andalusia (14-12)”.

Back To Top