Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

L’escola de Sant Joan posa el voleibol del Pla entre els millors d’Espanya

Voleibol benjamí sant joan

“Hem après molt, hem tornat esgotats, però aquestes nines se’n recordaran tota la vida d’aquesta experiència”. El balanç de la participació de l’equip Benjamí femení de l’Escola de Voleibol Sant Joan en el Campionat d’Espanya celebrat a Valladolid no pot ser millor. I no només per l’experiència i l’aprenentatge sinó perquè un equip amb només 6 jugadores d’un poble de 2.000 habitants ha quedat classificat 11 e en la classificació d’un torneig en el qual guanyaren a equips d’Oviedo, Almeria o Canàries, grans ciutats de més de 400.000 persones.

És per això que el mèrit d’aquestes sis nines del municipi del Pla nascudes entre 2014 i 2015 és encara més destacable i més tenint en compte que passaren la primera fase del campionat classificant-se entre els 16 primers dels 32 equips participants guanyats els tres partits de la primera jornada. A la segona jornada varen perdre el primer partit després de tenir quatre pilotes de partit. En aquest punt, les nines de Sant Joan arribaren “tocades un poc per la pressió acumulada i també per esgotament, ja que l’equip només era de sis jugadores”, expliquen.

Benjamí Sant Joan

Des del club valoren de forma molt positiva aquesta experiència que se suma a la participació en el campionat d’Espanya de l’equip Aleví masculí, un torneig al qual accediren també com a campions de les Balears: “Som un club que només fa tres anys que existeix vàrem començar l’escola de vòlei sense pensar en la competició i sobretot apostant per fer valors pedagògics i esportius a Sant Joan que no teníem cap opció de practicar voleibol. Fa tres anys que federam i el 2022 ja vàrem anar amb un masculí al campionat d’Espanya i ara hi hem tornat amb uns alevins que havien quedat campions de balears quedaren el 20 de 32 i ara amb les nines el número 11”.

“Estam molt orgullosos de la feina feta sent un club tan jove. Agrair a totes les famílies que confien en nosaltres”, conclouen.

Equip Aleví masculí que també participà en el campionat d’Espanya.
Back To Top