Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

L’Ajuntament d’Algaida cobrirà les pistes del CEIP amb una inversió de 700.000 €

L’Ajuntament d’Algaida cobrirà les pistes poliesportives del CEIP Pare Bartomeu Pou amb un projecte que costarà 700.000 € que finançarà a través del Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca. El projecte ja està a exposició pública i posteriorment la intenció de l’equip de govern és treure les obres a licitació en els mesos d’estiu.

El projecte preveu cobrir les pistes per tal que quedin resguardades de les inclemències meteorològiques tant de la pluja i vent com del sol en els mesos de més calor. Cal destacar que a banda de la cobertura superior, el projecte també inclou la instal·lació d’unes cobertures laterals que aniran des de la part superior de la coberta fins a 2,5 metres de les pistes.

Aquestes pistes seran destinades als entrenaments i competicions en la pista poliesportiva exterior, complint les condicions de les diferents federacions, quant a tipologia i dimensionament. La superfície total de la intervenció és de 1.000 metres quadrats.

Així mateix, inclou la instal·lació a la coberta de plaques solars que generaran 100 kW. També d’un aljub per a recollir i aprofitar l’aigua de pluja. Igualment, està previst canviar la il·luminació del recinte per una més eficient.

La necessitat de cobrir aquestes pistes ha sorgit arran de l’auge d’esports poliesportius al municipi. En aquest sentit, cal destacar la de l’Algaida Vòlei Club, un esport de moda al municipi i que ja ha donat més d’una alegria. Ara mateix algunes de les esportistes que practiquen aquest esport entrenen un pic a la setmana al poliesportiu des Revolt de Montuïri.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, explica que “aquest projecte millorarà la qualitat del centre i servirà per a la comunitat educativa que gaudirà d’un espai més adequat per a fer les seves activitats. A més, per sort tenim molta activitat esportiva i el pavelló Andreu Trobat ens ha quedat petit. Amb aquest projecte volem facilitar la pràctica de l’esport a totes les persones que el practiquen al municipi i especialment a les que estan en etapa formativa com per exemple l’Algaida Vòlei Club que tants èxits està aconseguint i que du molt bona dinàmica. També serà una millora important per a l’escola d’estiu especialment per les ombres i també per poder fer-hi activitats en un lloc obert”.

Back To Top