Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XII)

Foto: @viudes74

TURISTES CAP A MONTUÏRI

Les declaracions del conseller de Turisme, el montuïrer, Jaume Bauzà fetes en una entrevista al setmanari Ara Balears on assenyalava que “Som de Montuïri, i ja m’agradaria que algú que va al Caló del Moro vingués a Montuïri”, van provocar molts de comentaris a les xarxes socials i fora d’elles. Això també va suposar l’aparició de mems, com és el que va fer el santanyiner Joan Viudès tunejant un senyal de trànsit de l’entrada de Montuïri i indicant que el Caló del Moro és a aquesta vila del Pla. Ara, amb aquest nou indret al Pla ja podem bravejar de tenir dos espais on pegar un capficó. O és que no recordau la platja de ses Veles que proposava la formació política santjoanera Arrels?

ELECCIONS EUROPEES?

L’ambient electoral és molt fred. Més enllà dels polítics i acòlits poca gent ha mogut un peu per assistir a qualque míting polític. Els plafons amb propaganda electoral ni s’han acabat d’omplir. Sembla que l’abstenció serà una de les guanyadores de la jornada d’aquest diumenge 9 de juny. Si pegam una ullada a les llistes electorals la presència de gent del Pla és nul·la o gairebé inexistent. Només el PI, amb Antònia Salas i Bernat Ramis de Costitx i Maria Antònia Melià de Porreres presenten candidats del Pla. Tot i això, aquesta mateixa setmana el diputat i regidor de Sineu, Pedro Álvarez el vam veure al debat electoral d’IB3 on participà com a cap de campanya.

RUMORS DE CANVIS

Augmenten els rumors de canvis polítics en alguns pobles del Pla. El vinent dia 17 de juny farà un any de la constitució dels ajuntaments i sembla que ja hi ha moviments. A les nostres fonts no els afecta la sequera i la informació raja de valent; tot i això, cal ser prudents i no encloure’s els dits i publicar el que sabem fins que sigui dins el sac i ben lligat. Però sí, sembla que abans de les festes d’estiu podríem veure canvis pel Pla. Atents a Tot Pla!

Back To Top