Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

L’oli taujà, Olíric, entre els millors del món

Dos dels millors concursos del món entorn de l’oli d’oliva, el EVO IOOC d’Italia i el Mario Solinas d’Espanya, han presentat les seves categories amb els millors olis finalistes. I aquí és on les oliveres, olives i oli de Miquel Coll, de Santa Eugènia, han entrat amb força amb dues nominacions dels seus olis a aquests guardons.

El taujà, Miquel Coll, es mostra content d’aquesta fita. “Al concurs s’han presentat 671 olis de tot el món. El nostre oli d’oliva arbequina ha tret una puntuació 95 punts segons ens ha comunicat des del concurs”. L’arbequina de Santa Eugènia ha estat nominada a les categories de millor monovarietal (7 nominats) i millor d’Espanya (5 nominats). Els resultats de cada una de les categories es donaran a conèixer a la cerimònia d’entrega de premis que es farà a Palmi (Calàbria).

“Per nosaltres és tot un orgull estar a la categoria de nominats amb els millors olis de tot el món“. De totes maneres, i passi el que passi el pròxim 15 de juny a Calàbria, l’oli de Coll ja ha obtingut dues medalles d’or d’aquest concurs italià. Això és, tant per la varietat arbequina com per la koroneiki.

Back To Top