Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

El porrerenc Joan Sastre fa història en guanyar la lliga grega amb el PAOK FC de Salònica

Joan Sastre

Joan Sastre ha fet història en proclamar-se avui campió de la primera divisió de la lliga grega amb el PAOK de Salònica equip en el qual milita des de l’any 2022. Ho ha fet juntament amb l’altre mallorquí de l’equip, Brandon Thomas santanyiner de Cala d’Or.

L’equip del porrerenc arribava a la darrera jornada de lliga disputada avui diumenge amb dos punts d’avantatge sobre l’AEK d’Atenes. Els de Sastre havien de guanyar per no haver de mirar de reüll el partit del seu perseguidor. A priori, el PAOK tenia un partit més complicat, ja que visitava el camp del quint classificat, l’ARIS. Per contra l’AEK rebia al sisè, el PAS Lamia.

Finalment, l’equip de Joan Sastre, qui ha estat titular i ha jugat tot el partit, ha guanyat, no sense patiment, en imposar-se per 1-2.

Els primers a felicitar Joan Sastre han estat el seu pare, Jaume Sastre i la seva mare, Joana Maria Vanrell qui viatjaren expressament a Grècia per presenciar aquesta final.

Back To Top